Wednesday, December 29, 2010

Chalet | Villars Switzerland By BFLS

Nesting above the town of Villars in Switzerland, the chalet enjoys spectacular views of the surrounding mountains. Spread over three levels and partially dug into the mountain, its plan form responds to its context and orientation.

Despite the traditional overhanging roof, this is an utterly modern building. On entering from the downward side of the mountain, the chalet opens up into a double-height living space looking out across the valley. At one end of the living space, a lowered ceiling creates a more intimate area, the view framed by a glazed fireplace in the facade. The house is triple-glazed throughout....more
Project Details
Height:159 metres
Project Status:Complete

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...