Sunday, February 20, 2011

Villa Fortuin | Noord Holland | Paul de Ruiter

An elderly but still active couple wanted a simple but spacious and light dwelling, on a beautiful spot at the edge of the dunes in the province of Noord Holland. A house with a view, open but sheltered and private at the same time.

The solution was found in orienting the villa to the view on the south and to the sheltered patio, with a swimming pool in the middle. The living room, with a 'floating' terrace is at the south side, offering a rich view of the surrounding fields and nature. The patio marks the division between the actual house and the guest house for the grandchildren. It is surrounded by glass sliding doors to extend and connect both parts of the house......more

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...