Saturday, March 5, 2011

House In Meguro | Tokyo | Daigo Ishii + Future-scape Architects

A house which locates in the area crowded with houses in Tokyo. Due to the lack of the budget it was impossible to construct the 3 stories house as the neighbors. In place of it, the ceiling height of the 2nd floor was established higher than usual house. It was a design for evading that they see that this house is hollow from neighborhood houses.
The position of the exterior wall in the road side was also put in that of the neighborhood. Due to the car parking, the first floor was set back and the second floor which locates at more confortable level was overhanged. As for the interior, the house was designed so that the distance would be emphasized excessively in the small space, we intended to clarify the character of the house and to get the extent in the sense.....more

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...