Friday, December 17, 2010

House Conversion | House DV | Antwerpen | B-Architecten



location Mellaertstraat 1, Antwerpen
year 2005
client Inti bvba
sq.m. 315 m2

team Peter Aelterman, Evert Crols, Dirk Engelen, Sven Grooten, J├╝rgen Van Der Donckt

A former hangar behind an existing appartment building is transformed into a family residence with swimming pool. One part of the house and its entrance is located underneath the existing building. The swimming pool is placed in the large garden behind the hangar. Inside, a spacious green patio and a small wooden volume (3.8 x 4.8m) containing the master bedroom are placed in between the existing concrete crossbeams. Bathroom, storage room, wardrobe and music studio are seperated from the living room by a remarkable and determining wall.....more

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...