Friday, December 17, 2010

House in Kleine Rieteilanden | Amsterdam Designed By NAT Architecten

Lot 71
An L-shaped jet volume gives a disconcerting face in the street. On the street, he is low on the water and he has three layers with a fully transparent end wall.

The kitchen to the street and slightly increase the parking area to reduce something arises light in the spacious basement and could be from the table on the parked cars look around. A spacious loft-like space with a free classified timber volume. In this volume we have the playground for children / toilet / cloakroom and a pantry included.
On the balmy waters have parents and children their own floor.....more
Client: Private
Contractor: Konst and Poland
manufacturer: Breed ID
Photos: Peter Cuypers
stage: completed 2009

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...