Monday, July 4, 2011

Beach House Design | Los Molles House | Cachagua | V Region | Chile | dRN

The irony of not having direct view of the ocean on a seaside house appears as a possibility for orienting this beach house towards a more unexpected landscape. The open horizon of the Pacific has been replaced by the view the near hillsides to the west, and to the protected space defined by a group of preexisting trees. This independent backyard, isolated from the intense summer life of the beach town of Cachagua, offers a calmed retreat to take distance from the city. Here, the close relation to topography stimulates spontaneous exterior circulations between rooms, giving the same relevance to the interior life of the house as to the exterior events, trying to enhance the informal condition of the beach house and the possibility of a life “outdoors”......more

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...